Groene kamerplanten


Smit kwekerijen is een gespecialiseerde potplantenkwekerij met een groot assortiment aan exotische planten.

Summer Collection


Naast de groene kamerplanten en de bottle(s) maken we verschillende trendy arrangementen.

Message in the bottle


Naast de al bekende productlijn van Eden Collection presenteren wij u graag onze nieuwste aanvulling hierop

Eden collection


Een collectie van trendy, niet bloeiende planten in sierpotten, schalen of plantenbakjes.

Smit Kwekerijen

Smit Kwekerijen is een moderne potplantenkwekerij van groene kamerplanten. Het bedrijf kweekt al meer dan 30 jaar een grote diversiteit aan planten die met zorg verzameld en uitgekozen worden op plekken over de hele wereld. Met meer dan 160.000 m2 en meer dan 200 medewerkers is Smit Kwekerijen een van de toonaangevende kwekerijen in Europa.

De collectie van groene kamerplanten

De groene kamerplanten worden onder het Eden Collection label verkocht, te herkennen aan het bruine etiket. De Eden Collection wordt aangevuld door een Gold Line, een Specials lijn, een Summer Collection lijn en Message in a bottle. Naast Eden Collection worden deze groene kamerplanten ook verkocht zonder label of met een private label.

De collectie ontwikkelt zich door nieuwe planten die door planthunting en/of veredeling aan de collectie wordt toegevoegd. Het assortiment van trendy, unieke groene kamerplanten wordt regelmatig aangevuld, geevalueerd en waar nodig bijgesteld door sanering. Tussen een zaadje of stekje van 'wild groen' en een plant die zich in een huis thuis voelt, ligt meestal een periode van enkele jaren. Ook voegen we niet zomaar planten toe aan de collectie, dat gebeurt alleen als deze onderscheidend is in kleur en vorm of een betere variant van een bestaande plant is.

Inspiratie met groene kamerplanten

We inspireren graag! Groen in huis brengt niet alleen sfeer met zich mee, maar groene kamerplanten zijn ook nog eens goed voor de gezondheid. Planten hebben een luchtzuiverende werking en passen daarom erg goed bij een gezonde leefstijl. Dat is één van de redenen waarom planten niet mogen ontbreken in een huis! En daar helpen we je graag bij. Kijk eens rond op onze website van de Eden Collection (www.edencollection.nl) waar in verschillende woonstijlen verschillende planten te zien zijn en laat je inspireren!

Winkel Smit Natuurlijk
Rijksweg-oost 107
9611 CE  Sappemeer
Tel: 0598 - 315140
E-mail: winkel@smitnatuurlijk.nl
Openingstijden: ma-vr 09:00-18:00
za 09:00-17:00

Contact

Smit Kwekerijen B.V.
Siepweg 4
9611 TJ Sappemeer

Tel: 0598 - 380 800
E-mail: info@smitkwekerijen.nl