Eden Collection

Eden Collection is een verzameling van unieke, sterke en trendy groene kamerplanten. De groene kamerplanten worden onder deze naam met een label verkocht, te herkennen aan het bruine etiket. De Eden Collection wordt aangevuld met een Gold Line, een Specials lijn, een Summer Collection lijn en de Message in a bottle. Naast de Eden Collection worden deze groene kamerplanten ook verkocht zonder label of met een private label.

Assortiment groene kamerplanten

De collectie ontwikkelt zich door nieuwe planten die door planthunting en/of veredeling aan de collectie wordt toegevoegd. Het assortiment van trendy, unieke groene kamerplanten wordt regelmatig aangevuld, geëvalueerd en waar nodig bijgesteld door sanering. Tussen een zaadje of stekje van 'wild groen' en een plant die zich in een huis thuis voelt, ligt meestal een periode van enkele jaren. Ook voegen we niet zomaar planten toe aan de collectie, dat gebeurt alleen als deze onderscheidend is in kleur en vorm of een betere variant van een bestaande plant is.

De groene kamerplanten van de Eden Collection onderscheiden zich door het gemak in onderhoud. De planten zijn sterk en hebben over het algemeen niet veel verzorging nodig. Planten voor iedereen dus! 

Inspiratie met groene kamerplanten

Wij inspireren graag! Groen in huis of op het kantoor brengt niet alleen sfeer met zich mee, maar groene kamerplanten zijn ook nog eens goed voor de gezondheid. Planten hebben een luchtzuiverende werking en passen daarom erg goed bij een gezonde leefstijl. Dat is één van de redenen waarom groene planten niet mogen ontbreken in een huis! En daar helpen we graag bij. Kijk eens rond op de website van Eden Collection (www.edencollection.nl) waar in verschillende woonstijlen verschillende planten te zien zijn en laat je inspireren!