Plantenconcepten

Bij Smit Kwekerijen hebben we meerdere plantenconcepten. Bijvoorbeeld de Green World Tour die ook wel bekend is als de 'Message in a bottle'. Ook bieden we diverse drop-in combinaties met onze planten. Bekijk alle mogelijkheden!

Green World Tour

Naast de grote diversiteit aan groene kamerplanten van de Eden Collection is het concept van de ‘Green World Tour’ ontstaan.

We brengen graag planten vanuit de hele wereld bij consumenten thuis. Onze planthunter ontdekt in alle werelddelen de mooiste schatten van de natuur. Een deel van deze vondsten hebben we speciaal verzameld voor de Green World Tour. Een verzameling van zes soorten die zeer geschikt zijn in het flesje om cadeau te geven, aan een ander maar ook aan jezelf. De consument kan zelf een berichtje schrijven op het kaartje en de liefde voor groen delen. De planten zijn erg sterk, want ze hebben maar een paar druppen water nodig per twee weken.

Het robuuste glaswerk zorgt voor een stoer en tijdloos karakter wat past in elk interieur.

Om uw presentatie van de Green World Tour compleet te maken bieden wij houten, handgemaakte presentatiekisten aan. De presentatiekist vestigt de aandacht op het product door de aantrekkelijke en trendy achterwand. De presentatiekist biedt ruimte voor 12 flessen en kan gemakkelijk nabesteld worden. Voor meer informatie over de Green World Tour kunt u contact met ons opnemen.

Arrangementen

Naast de Summer Collection en Green World Tour bieden we jaarrond enkele pot-plant arrangementen aan. Deze arrangementen bevatten een combinatie van groene kamerplanten met een trendy sierpot. Het assortiment wordt continu aangepast aan het seizoen en de trends van het moment. Neem contact met ons op voor het actuele aanbod.